Ismertető

A blogon anime, manga, játék, és még sok más egyéb kritikák lesznek. Hogy mit értek az egyéb kritika alatt? Olyan, dolgok, amit felkeltették az érdeklődésemet, és gondolom, megosztom veletek a véleményem. :)

Figyelem!

1, Ha kifejtem valamiről a véleményem, és nem tetszik, ne kezdetek el oltani, hogy "Kurva anyádat, stb... Lol, látszik, túl sokat voltam Youtube-n)
2, Ne Darien Uchiha-nak hívjatok, csak valamiért nem tudtam rendesen regisztrálni a blog.hu-ra, ezért kénytelen voltam a régi Failbook-mal (Igen, a Facebook-ra gondolok) beléni :( Szóval, a rendes nevem GCrashT, és Crash-nek szólítsatok majd meg, köszönöm! :)

Köszönöm nekik!

 Az oldal létrehozásához a "végső lökést" az Anime Manga Palota adta, köszönöm nekik! :)

Költözöm...

2013.02.05. 17:51 Darien Uchiha

Sziasztok!Arra a döntésre jutottam, hogy elköltözöm a blog.hu-ról. Hogy miért? Azt az új oldalon már kifejtettem, szóval, akit érdekel az olvassa el ott a cikket:www.gcrasht.gportal.hu

Szólj hozzá!

Naruto Manga 618. fejezet vélemény... avagy végre, egy normálisabb fejezet

2013.02.01. 10:18 Darien Uchiha

Sziasztok!Tegnap kijött az új Naruto fejezet, és meglepetten tapasztaltam, hogy ez egész jó lett. Még sok felesleges bevezető szöveget tudnék írni, de nem akarom sokáig húzni az időtöket, hanem térjünk a fejezetre.Végre visszatértünk a "gonosznak nevezett baromhoz"... jó,…

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása